Menu

Pokalnederlag på 3-1 i Eskilstrup...

image
05. juni 2019 kl. 17:37

 

Eskilstrup d. 4. juni 2019

Kampreferat af træner Nikolaj Nielsen.

En typisk pokalkamp. Et hjemmebane hold klar fra start, med alle marginaler med sig og kendelser. Jeg er ikke kendt for at beklage mig over dommerens kendelser og det er ikke undskyldningen for at tabe.... men der var nogle mærkværdige kendelser i dagens nederlag.

Vi taber til os selv og er fuldt fortjent bagud 2-0 til pausen. Eskilstrup har 3 skud og scorer på de 2 af dem. Effektivt. Vi har mange chancer på kanten af feltet og muligheder vi ikke udnytter. I kampens 45. Minut væltes Per Andersen i feltet og straks fløjtes der. Alle inklusiv Eskilstrup er sikker på der fløjtes straffe. Men nej gult kort for film.

I 2. Halvleg spiller vi et mønster angreb med en dybdebold til Per Andersen som er 3 meter onside, men der vinkes for offside... 1 minut efter scorer de til 3-0 på en kæmpe offside hvorefter linjevogteren siger han ikke ser den fordi han ikke var opmærksom på spillet.
Frustrationer hele vejen rundt. Efter 70 min ca får Jesper Jensen reduceret efter energisk arbejde af Mathias Carlsen, men nærmere kommer vi aldrig.
Fortjent nederlag ud fra vilje og indstilling.


Billedeserie af Jens Juul Pedersen