Menu

LFS. Lokalopgør i Nakskov. Sidste udekamp i denne halvsæson.

image
03. juni 2019 kl. 11:07

 

 

31/5 2019

 

Kampreferat af træner Nikolaj Nielsen

Et lokalopgør på et godt tidspunkt, så vi hurtigt kunne revanchere nederlaget i Systofte.

Vi starter kampen lidt usikkert, men kommer på 0-1 da Kasper Krøyer afdribler 3 mand og spiller bolden på tværs til vores unge debutant på Lf Serien, Mathias Carlsen, som sikkert sparker den ind.
I 24 minut får vi frispark på kanten af feltet. Theis Ilsø sparker hurtigt og scorer. Dommeren fortæller han skal fløjte først og giver en ærgelig advarsel til Theis. Ingen af spillerne omkring frisparket har hørt at der er signaleret at der skal fløjtes inden der sparkes. Desværre udligner Nakskov på hjørnespark i 34 minut, 10 sekunder før vi blir fuldtallige igen.
Vi kommer dog hurtigt foran igen. Efter 40 minutter er unge Mathias Carlsen i oplæggerens rolle. Han lægger en yderside til Jesper som efter lidt fumleri header den i mål.
I pausen får vi justeret nogle ting og vi dominerer 2. Halvleg med mange gode angreb.
Vi kommer på 1-3 efter 52 minutter. En drømme kontrascoring efter FCN hjørne. Bolden cleares til Mathis Carlsen som lægger bolden af til Kasper Krøyer som afleverer i dybden til Mathias Carlsen som spiller til Per som sparker den ind.
Det bliver også til 1-4 efter 75 minutter. Erlind slår en klassebold til Per fra højre mod venstre. Per slår bolden i felt fra baglinjen og stage sparker den ind.

En fuldt fortjent sejr, som understreger et super forår inden sidste turneringskamp.