Menu

På banen igen...

image
10. april 2018 kl. 09:04

Det var 25 min’s rigtigt fint fodbold og vi spiller den rundt og holder os til vores aftaler som vi lavede inden kampen. Det resultere også i nogen gode chancer som bare efter 3 min’s spil også kom i mål.
Ca 10min efter bringer vi os yderlige i front til 2-0 og vi er gode med bolden og for virkelig sat os selv godt op. Der efter laver vi mål igen små 5 min før pause.

Pausen bruger vi på og rette lidt små ting og aftaler vi skal spille bolden lidt mere rundt for vi kunne godt se af luften var ved og sive ud, også at vi skulle holde 0’et, men vi holder ikke aftalerne og det kommer til og blive mere lange bolde, og mere individuelt spil, som vi ikke rigtigt kunne håndtere og har luft til og det udmønstre sig også efter godt 40 min’s spil, da DMI på kanten af feltet for lidt for meget plads og med en fin bold lige foran mål sender bolden ind bag vores keeper som vi bare må sige godt sparket ikke nogen chance for Susan.
Men 3 point og vi er igang med sæsonen, det er virkelig godt, og fik set lidt hvad vi skal arbejde med til træning fremadrettet.

Dagens spiller er Rikke

Udtaler træner Lasse