Menu

SIF´s Halbal 2019 samlede over 400 deltagere

image
09. oktober 2019 kl. 09:47

SIF`s halveste d. 5. og 6. oktober 2019 i Højrebyhallen.

5. oktober kl.8.00 starter nogle af SIF`s medhjælpere med at hænge lamper op. 2 timer senere kommer flere medhjælpere til og scener bliver samlet, borde og stjæle blev sat på efter den udarbejdede plan, bordede dækker og pynter, der bliver udarbejdet dygtighed med bord nummer, samt deltagerne, som skal sidde ved det udbud bord.

Ca. kl.14.00 er hallen pyntet og klar til at modtage gæsterne, og medhjælperne kan holde et par timers pause.

De første gæster ankommer kl. 17.00, mænd dørene åbnes først og halv tid senere, samtidig med ved de 2 barer åbnes.

Søllested Pub havde solgt over 40 billetter og en stor del af disse gæster ankom i en stor hvid limousin og gik over den røde løber ind til hallen.

Kl. 18.30 var alle gæsterne bænket i hallen og der blev bud velkommen, samt orienteret om nogle praktiske regler.

Herefter startede spisningen med forretning, hvorefter hovedretten kunne afhentes. De enkelte borde fik et skift, der elsker at hente deres gale midt i hallen, hvor Brian Friss personale var klar.

Under spisningen spillede Lars Frederiksens Dansotek, og allerede inden spisningen var færdig gik nogle af gæsterne i gangmed på dans til Lars`s musik.

Den første orkester på scenen var The Great Pretenders, som tidligere spillede sammen med ”Lars Stryg og Royal Strings” kendt fra deres ”Ørehænger:” Aldrig bare må jeg se dig ”.

I en pause overrakte Jørn Madsen (fra foreningerne i Højreby) en check på 19.948,- kr. fra Ok, modtagerne var Søllested Gymnastik v. Signe Schrøder og Søllested Idrætsforening v. Flemming Larsen, beløbet var frembragt ved at en del af de 2 foreningers medlemmer købte brændstof og elektricitet hos OK.

Som sædvanlig var alle glade og tilfredse, så de 2 dørmænd havde en rolig aften.

I aftenens løb blev der solgt grillede pølser.

Ca. kl. 23.15 gik 50 års jubilarerne Jelly Singers på scenen, og underholdt. Inden start på 2. optræden kom Karin Jensen på scenen og overrakte et billede, samt et 50 års skilt til orkestret v. Kim Jørli. Hustruerne til de 4 musikere overrakte en gave til deres respektive mænd.

Kl. 01.00 overtog Lars underholdningen med sit Dansotek, og de gæster, som var til stede fik sig en svingom, hvilket de gjorde kraftigt brug af.

Kl. 02.00 sluttede festen og jeg løber af en halv tid var den sidste gæster gået, og hjælperne fik i banden, heldigvis var et par frisk hjælpere med ”nye” kræfter kommet til.  

Ca. kl. 04.30 var oprydning og rengøring overstået.

 

Tak til Jens Juul Pedersen til skrivning og billeder.