Menu

Glædelig nyhed i SIF....

image
25. september 2019 kl. 18:40
Det er med stor glæde vi kan meddele ved vi har lavet og ny aftale med cheftræner nikolaj nielsen.
Jeg er super tilfreds med vi har fået skrevet efterpå under.
Nikolaj har skabt et godt miljø i klubben og få afvist afvisning igen på grund af nye tunge år i SIF.
Han har udvist stort potentiale går på mod og en stor viden på trods af sin alder.
Efter vi har lavet den første aftale lavede vi også en plan for forløbet og har fuldt ud til punkt og prikke, hvorfor det også er en kæmpe tiltro nikolaj fisker over klubben ved og underskrive denne sag.
Resultater, der også er meget, så hvorfor var helt klart, vi skulle skrive under nu for begge parter skyld

Sportslig ansvarlig Lasse Larsen

Udtalelse fra Cheftræner Nikolaj Sandau-Nielsen:
Det er med stor glæde og stolthed på underskrive og 1 år lang forlængelse. Der er stadig 9 mdr tilbage af min oprindelige aftale, så allerede nu ved forlænge med yderligere 1 år viser en stor tillid fra begge parter. Klubben tog et stort sats ved at gøre mig til cheftræner. Uprøvet og i en svær tid for klubben. Heldigvis har vi i Fællesskabet fået vendt “klubben”. Dette har krævet ekstremt hårdt arbejde. Både til frivillige, trænere og ikke mindst for spillerne. Jeg har stillet og stiller stadig, tårnhøje krav til drengene for at ændre mentaliteten og tilgangen til fodbolden. Fodbold skal være noget vi elsker og nyder. Jeg forlanger undervist, hårdt arbejde og tillid. Heldigvis har taget det til at se den bedste vis og vi træner på meget højere niveau med mange spil hver bande.
Nu skal arbejdet fortsættes og den gengældte tillid kan forhåbentlig give lidt ro på spekulationen, som har været på det seneste. Derudover håber jeg på flere unge spil rundt omkring får øjeblikket på vores større træningsmiljø og blomstrende sammenhold i klubben.
Jeg glæder mig til fremtiden 💛 💙