Menu

En udtalelse fra den nye LFS træner....

image
24. oktober 2018 kl. 19:29

Først og fremmest vil jeg gerne sige at jeg er taknemmelig og stolt over at få muligheden for at være LF Serie træner i en alder af blot 26 år. Tilmed i min barndomsklub med mange bekendte. Det er en af de store årsager til at takke ja til denne udfordring.
Jeg har dette efterår været tilknyttet førsteholdet i en assistent træner rolle. Det har givet blod på tanden og rykket ved nogle tanker, som gjorde at det ikke var svært at takke Ja. Derfor er jeg heller ikke bange for nu at have bundet mig i 1,5 år til klubben.
Der er et stort potentiale her. Mange spillere har nået den “rette” fodboldalder og der render mange unge dygtige spillere rundt på LF Serien og på klubbens Serie 3, som jeg håber at kunne få gang i.
I min “alt for korte” fodboldkarriere har jeg haft mange dygtige trænere, som jeg har tillært mig en masse viden fra. Én ting er sikkert, jeg er en “vinder” i alt jeg foretager mig. Jeg VIL vinde. Til træning, til kamp og i alle livets facetter. Jeg håber at kunne overføre dette til drengene og være med til at skabe et sjovt og spændende træningsmiljø.
Mine forventninger til det første halve år er at vi klarer os fri af nedrykningen. Derudover skal der skabes et træningsmiljø og spillerne skal nyde at være i klubben.

Med venlig hilsen

Træner LF serien SIF

Nikolaj Nielsen