Menu

Cheftræner Nikolaj Sandau-Nielsen evaluerer efteråret:

image
30. oktober 2019 kl. 10:50

Sikke en afslutning på en vanvittig efterårssæson. Tabe i 95. Minut i Døllefjelde og efterfølgende være afhængig af andre resultater. Heldigvis flaskede de sig og gik vores vej.

Efteråret blev indledt med en kæmpe selvtillid efter et suverænt nedrykningsspil i foråret. Drengene var ikke til at skyde igennem og ambitionerne butik. Vi leverer en flot kamp i sæsonåbneren på udebane mod LUIF. Det rakte ikke til punktet, mænd gav en tro på, ved vi kan spille med mod de bedste hold.
Så møder vi Maribo, hvor intet arbejde. Vi taber 3-4 hjemme i en dårlig fodboldkamp. Vi er hele tiden med i kampen, selvom spillet er elendigt. Vi slår ikke på banen, selvom vi er ramte.
Nu ventede 4 kampe mod Systofte, Nakskov, Øub og Eskilstrup .. denne periode kaster 4 sejre af sig, hvor sejrene mod systofte, øub og Eskilstrup er i fuld kontrol og overbevisende stil. Lokalopgøret hjemme mod Nakskov blev tjubang fodbold .. med alt til mange nerver og nervøst spil.
Pludselig hed den nu “topkamp” i runde 7 på udebane mod Væggerløse. De første 30 minutter blev vi splittet ad og er bagud 3-0. Det er den eneste 30 minutter i sæsonen, hvor vi ikke kan se efter med.
Så ventede tgb hjemme. En kamp som blev afviklet på træningsbanen, 2-2. Mål scoret i overtiden til vores fordel. Men så stoppede alt afholdt i de sidste 3 kampe mod Rødby, nfc og døllefjelde.
Vi møder Rødby og døllefjelde på udebane. Steder vi tidligere er blevet kørt midtover .. vi spiller med i kampene, vi skaber massevis af chancer, mænd kendetegnende for efteråret er ved vi mangler den sidste dygtighed og skarphed i begge ender i felterne. Det flotte spil blev desværre ikke krediteret med et punkt.
Vores sidste hjemmebane kamp dette efterår var mod nfc. Desværre kom deres unge talenter. Vi viser hund som hold, hvor meget vi har rykket op. Vi spiller en fantastisk kamp, ​​hvor vi burde have vundet.
Fælles for de sidste 3 kampe, ved modstanderne har scoret sejrsmålene i 86, 84 og 95 minutter. Det er ikke fordi vi er flade for energi, men fordi vi spiller de fremadrettede og altid går efter sejrene. Denne stødende tilgang skal måske justeres og smule til efteråret.
Alt i alt, så hedder det top6 og oprykningsspil. En fantastisk virksomhed til vores lille klub! Jeg glæder mig til det nye arbejde, hvor vi skal fortsætte udviklingen.

En stor ros skal også lyde til vores seje damer, som sluttede på 2. Pladsen i efteråret. Millimeter fra 1. Pladsen.
Og til vores serie2 knægte. Kun én gang har vi meldt af buddet grundet mangel på spillere. Det satme stærkt! Tyder på sammenhold og hvor meget vi som klub har rykket os. Både på topniveau og på bredden.

Til tøs vil jeg tage alle de frivillige og tilskuerne. Det er fantastisk ved at spille hjemme, så meget liv i klubben igen. Det mind om dejlige gamle dage 💛💙

Jeg håber der går nogle ambitiøse fodboldspillere rundt på Lolland, som jeg vil være en del af vores fantastiske klub og være med i vores gode træningsmiljø og skønne sammenhold. Vi fortsætter træningen lidt valgt, inden vinterferien starter. Så alle er velkomne hver torsdag kl 18:30.

Vi ses på stadion 💛💙